Jouw eigen behangcirkel

Urenlang kijkplezier, ontdekken en leren! Een educatieve plattegrond van Nederland met natuur en cultuur, provincies en hoofdsteden. Hoe leuk is het als jullie huis of woonplaats hier ook op staat? Dat kan!

 

Op maat voor jou gemaakt

Tegen een meerprijs kan de Nederlandse kaart speciaal voor jou op maat worden aangepast. Bijvoorbeeld met je eigen woonplaats met herkenbaar gebouw of jullie eigen huis erop!

 

Basisprijs behangcirkel 100cm: € 94,95

Basisprijs behangcirkel 120cm: € 112,95

Gepersonaliseerd + plaatsnaam: +€10

toevoegen van stip + plaatsnaam op de kaart

 

Gepersonaliseerd + illustratie: +€49 (tijdelijke introductieprijs!)

Op basis van een door jou aangeleverde foto voeg ik een extra illustratie toe, inclusief tekst. Dit kan bijvoorbeeld je huis zijn, een bezienswaardigheid, of een andere plek of gebouw met persoonlijke herinnering. Neem gerust even contact op om je idee door te spreken!

Werkwijze

Een gepersonaliseerde muurcirkel kan in elk formaat (dus ook groter of kleiner dan 100/120cm) worden gemaakt. Omdat dit maatwerk is, kun je per mail bestellen:

 

1) Stuur een mail naar karin@revista-ontwerp.nl met je naam en vermeld:

– welke plaats of illustratie je op de kaart wilt (evt met voorbeeldfoto)

– welk formaat behangcirkel je wilt (100cm/120cm/eigen formaat doorsnede)

Eventueel andere wensen? Ik denk graag met je mee!

 

2) Je ontvangt van mij de prijsopgave en betaallink

 

3) Na betaling mail je mij de voorbeeldfoto voor illustratie (als je dit eerder nog niet had gedaan), en ik ga aan de slag! Binnen 1-2 weken ontvang je in de mail een voorbeeld met gepersonaliseerde illustratie.

 

4) Na akkoord op dit digitale voorbeeld wordt de behangcirkel gedrukt en binnen ongeveer 5 werkdagen verstuurd. Klaar om aan je muur te plakken!

Toch liever de ‘gewone’ kaart van Nederland, zonder personalisatie? Deze bestel je rechtstreeks hier. Je leest er ook meer over het opplakken van de cirkel.