Kaarten laten ontwerpen

Kies je een mooi ontwerp uit mijn ruime collectie kaarten? Of heb je liever een origineel kaartje, met aandacht voor jou gemaakt? Ik ben er voor al je kaartenwensen!

Wenskaarten inkopen voor je winkel

Wil je ook verkooppartner worden? Ik heb een ruime collectie kaarten beschikbaar voor wederverkoop. Of wil je op maat een unieke kaartenset laten ontwerpen voor jouw (online) winkel? Ik denk graag mee over de mogelijkheden die passen bij jouw wensen.

 

Zo ontwerp ik al jaren met veel plezier wenskaarten voor Kaartje2go. Met inmiddels zo’n 600 ontwerpen zijn er hiervan een half miljoen kaartjes verstuurd in Nederland. In het Groninger Forum vind je een serie van mijn ansichtkaarten en stadsplattegronden.

Zakelijke kaarten laten maken

Een echt kaartje per post versturen valt positief op. Heb je een toffe marketingactie bedacht? Of wil je je klanten verrassen met een persoonlijk bedankje, mooie uitnodiging of stijlvolle kerstkaart? Deze ontwerp ik graag voor je.

 

Vanaf € 290 ex btw maak ik een ontwerp op maat voor jouw bedrijf. Ook het drukwerk regel ik voor je.

Kaartje voor een speciale gebeurtenis

Wil je een geboortekaartje, trouwkaart of uitnodiging laten ontwerpen? Neem dan eens een kijkje in mijn collectie bij Kaartje2go. Mail me gerust als je graag een aanpassing, bijvoorbeeld in kleur, zou willen.

 

Heb je al eerder een geboortekaartje door mij laten ontwerpen? Dan help ik je graag bij het ontwerp van een kaartje voor een broertje of zusje. Verder heb ik voor ontwerpen op maat beperkte beschikbaarheid, dus informeer op tijd naar de mogelijkheden!

Geen berichten gevonden