Wenskaart ontwerp

Kaarten voor Kaartje2go

Ik ontwerp al sinds 2013 met veel plezier voor Kaartje2go. Bijna wekelijks worden er nieuwe ontwerpen toegevoegd. Dat resulteert in zo’n 600 kaarten voor allerlei gelegenheden. Want niet alleen een verjaardag vraagt om een kaartje, ook met ‘zomaar’ een kaartje, kun je iemand blij maken.

 

Zoek je een kaartje voor een gelegenheid die je (nog) niet kunt vinden? Suggesties zijn altijd welkom! Benieuwd welke kaarten van mij je allemaal kunt vinden bij Kaartje2go? Neem dan snel een kijkje in mijn collectie!

 

 

 

Nieuw ontwerp laten maken

Wil jij een van mijn bestaande ontwerpen licentiëren of een nieuw ontwerp laten maken? Leuk, dat kan! Van een aanpassing in kleuren tot een geheel nieuw ontwerp naar jouw wensen, er is veel mogelijk.

 

Een kaartje per post versturen blijft leuk en valt positief op. Denk bijvoorbeeld aan een uitnodiging, kerstkaart of leuke marketing actie voor je bedrijf. Ook een mooie stationery lijn van kaarten en papierwaren voor je winkel of webshop, ontwerp ik graag voor je.

 

Een uniek ontwerp op maat heb je al vanaf € 290.  Een licentie-overeenkomst op basis van een verkooppercentage is ook mogelijk, mail me gerust met je ideeën!

 

Categorie
Papierwaren