Karin van der Vegt illustreert
Werkwijze Revista

Samenwerken

Even pauze met een kopje koffie. De eerste zonnestralen op je gezicht. Wegdromen met een mooi vormgegeven boek. De persoonlijke aandacht van een kaartje per post. Dat momentje van geluk, kan het verschil maken in je dag.

 

Dat geluksmoment levert je energie. Waardoor jij die topprestatie kunt leveren, op je werk, of thuis in je gezin. Het geeft je rust en ruimte. Waardoor je een complexe zaak beter begrijpt of kunt overzien. Ik hoop dat mijn werk kan bijdragen aan die kleine momenten die jou in in staat stellen om grootse gevolgen te bereiken. Want alle grote dingen beginnen klein.

 

Heb jij een ideaal? Een droom? Een doel? Dan ontmoet ik je graag op de weg ernaartoe. Of dit nu op het begin is of dat je al een eind op weg bent.

De juiste match

Ik werk samen met zelfstandig ondernemers en middelgrote bedrijven en organisaties. Wat jij te vertellen hebt vind ik belangrijk. Mijn creatieve bloed gaat sneller stromen van:

 

Culinair

Vormgeving van alles wat met eten en drinken te maken heeft: kookboeken of verpakkingen, illustratie van recepten en ontwerp van menukaarten voor horeca

 

Educatie

Vormgeving op het gebied van opvoeding en onderwijs: educatieve vormgeving voor basisscholen, ontwerp van proefschriften en lesboeken

 

Sport & gezondheid

Branding en promotie voor sportverenigingen, voorlichtingsmateriaal voor gezondheidsorganisaties

 

Cultuur & natuur

Vormgeving voor culturele evenementen en natuurorganisaties. Illustratieve plattegronden en folders in de toerisme- en recreatiesector

 

Kids & lifestyle

Hippe patronen voor kinderkleding, behang en posters voor de kinderkamer, producten gericht op kinderen van 0 – 12 jaar

 

Hou jij je bezig met een van deze onderwerpen? Dan werk ik graag samen met jou! Staat jouw vakgebied er niet bij maar heb je wel een goed idee? En denk je dat we een goede match zouden kunnen zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Wat kun je van mij verwachten?

• ik denk mee over oplossingen voor jouw communicatie
• ik help je positief opvallen in een eigen stijl
• sprankelende ontwerpen
• ik werk georganiseerd en volgens planning
• ik ben flexibel en praktisch ingesteld

Verkooppartners

Mijn patronen en wenskaarten zijn te koop via partners. Kijk hier voor het overzicht. Ook interesse om mijn producten te verkopen? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden.