Revista ontwerp en illustratie

Ik ben Karin van der Vegt, het creatieve gezicht achter Revista. Een grafisch ontwerper en illustrator uit Groningen die oplossingsgericht werkt en praktisch met je meedenkt. Na de kunstacademie (Academie Minerva, Groningen) en jaren ervaring als grafisch vormgever bij een ontwerpbureau startte ik in 2013 mijn eigen onderneming.

 

Zowel grafisch als illustratief vertaal ik abstracte informatie naar een visueel verhaal. Geef mij een bak informatie en ik filter eruit wat belangrijk is. Ik voel aan welke behoeftes er zijn. Mijn vormgeving is speels, eigentijds en voor iedereen toegankelijk. Zo komt jouw boodschap over.

 

Het Spaanse woord ‘Revista’ staat voor mij voor opnieuw bekijken, ontdekken wat je in eerste instantie niet zag. Mijn ontwerpen en illustraties nodigen je uit om meer te ontdekken.

Gewerkt voor:

Biblionet Groningen • Bodega y Tapas • Bouwbedrijf Tadema  • ESKA • Gjaltema • Hollands Glorie • Huisartsencoöperatie Medicamus • IXXI • Kaartje2go • Kunst in Kaart • Leven in Frankrijk • NS Dagje Uit • Paypro • PostNL • Stadscafé De Groene Weyde • Stichting HomePlan  • Volt Kinderboeken • VVV’s • Werk aan de muur • 123Bedankt