Verkooppartners

 

Onderstaand vind je een overzicht van verkooppartners, waar mijn ontwerpen te koop zijn.

Kunst in Kaart

Mijn geïllustreerde plattegronden zijn te koop bij Kunst in Kaart. Kies hier je stad, grootte van de poster en je kunt er ook meteen een lijst bij bestellen.

Stof met fruit op zomers kussen

Motiflow

Patronen op stof, behang en cadeaupapier, geproduceerd in Nederland. Jouw patroon wordt on demand geprint op formaat naar keuze.

Kinderbroekje bananen

Spoonflower

Patronen op veel soorten stof, behang en cadeaupapier van ontwerpers wereldwijd. Spoonflower is Amerikaans, je bestelling wordt geprint in Duitsland.

wenskaart ontwerp

Kaartje2go

Ruime collectie wenskaarten, van verjaardagskaart tot trouwkaart of geboortekaartje. Je vindt hier een kaartje voor elke gelegenheid.

Fysieke winkels (plattegronden)

Groningen Store | VVV Joure | VVV Stavoren |  Ekster & Jay Haarlem | House of Seasons Rotterdam

Bestaand ontwerp of patroon licentiëren

Wil je een van mijn bestaande illustraties of patronen op jouw merchandise, stationery, verpakking of productlijn? Dat kan! Een compleet overzicht van al mijn patronen vind je bij Spoonflower.

 

Je koopt dan een digitaal bestand met een licentie, waarin de voorwaarden en duur van het gebruik worden opgenomen. Een snelle en voordelige optie, want het ontwerp is al gemaakt. Een exclusieve licentie voor jouw soort product is ook mogelijk. Vertel me welk patroon je waarvoor zou willen gebruiken en je ontvangt meer informatie over de prijzen en mogelijkheden.

Nieuw ontwerp laten maken

Wil je graag een ontwerp op maat? Ik maak dan een illustratie of patroon speciaal voor jouw product of verpakking, naar jouw wensen.

 

Ik ontwerp ook graag een collectie kaarten of posters, passend bij jouw merk.