Illustratie plattegrond Groningen

De stad in illustraties

Een eigentijdse plattegrond van Groningen. Want naast illustraties van bekende gebouwen zoals de Korenbeurs, Martinitoren, Stadsschouwburg en het Groninger museum, staat ook het nieuwe Forum erop. Verder vind je er typische Groningse details op terug, zoals de eierbal en fiets stoplichten met alle kanten tegelijk groen.

 

Met oog voor het milieu gemaakt

De plattegrond van Groningen is verkrijgbaar op textielposter. Met liefde geïllustreerd in Groningen en geproduceerd in Noord-Nederland. Het formaat is 60 x 90 cm, geprint op textiel, bevestigd door middel van beukenhouten stokken en makkelijk op te hangen met lederlook touwtje. De stof is bedrukt met pigmentinkt op waterbasis. Het uitwassen van de stof na het printen is niet nodig, waardoor het waterbesparend en duurzaam is.

 

Unieke wandplaat van Groningen voor je interieur

De textielposter is verkrijgbaar in mijn shop. Er is ook een papieren versie verkrijgbaar.

 

 

Zet jouw bedrijf op de kaart!

De plattegrond van Groningen staat zo al leuk in je kantoor. Maar wil je een echte blikvanger voor een ultieme merkbeleving? Dan is er nu de mogelijkheid om de Groninger kaart te personaliseren.

 

Leuk in je bedrijfshal als binnenkomer, of een origineel relatiegeschenk voor je klanten. De plattegrond kan op maat worden gemaakt met illustratie van je gebouw, dienst of product. Je logo kan worden toegevoegd en kleuren kunnen aansluiten bij jouw huisstijl.

 

Uniek ontwerp voor jouw onderneming

Je hebt een gepersonaliseerde plattegrond vanaf € 243,80 ex btw, wanneer jouw bedrijf binnen het afgebeelde gebied van Groningen (of net erbuiten) valt. Je ontvangt dan een uniek ontwerp voor jouw bedrijf, geprint op één textielposter van 60 x 90 cm. Elk volgend exemplaar kost € 50 ex btw.

 

Om op korte termijn te kunnen leveren en originaliteit te kunnen waarborgen, zijn er slechts een paar plekjes per maand beschikbaar. Claim jouw plek nu, mail of app (06-21810949) en ik neem contact op om je wensen door te spreken.

 

Categorie
Illustratie, Plattegrond