Categorie
Branding

Sport

Branding & promotie

Naast dat ik het lekker vind om te bewegen, werkt sporten voor mij perfect om mijn hoofd even leeg te maken. Dan ontstaan vaak de beste creatieve ideeën. Ik ontwerp graag voor sportscholen en -verenigingen, om deze toegankelijk te maken voor iedereen. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van vormgeving voor verschillende sporten.

 

 

Flyers Allround Crossfit Groningen

Ontwerp van dubbelzijdige A5-flyer voor Allround Crossfit Groningen. Deze werd huis aan huis verspreid. Met stoere typografie die deels in de foto opgaat, waardoor er beweging en een gelaagdheid ontstaat.

 

 

Poster tafeltennisvereniging GTTC

Voor het 80-jarig bestaan van GTTC illustreerde ik een poster met hoogtepunten uit het bestaan van de Groninger tafeltennisclub. Een visuele vertaling van het clubverhaal. Deze werd bij de jubileumeditie van het clubblad gevoegd.

 

 

Logo Sportcentrum Noord

Bij Sportcentrum Noord vind je verschillende sporten en wellicht komen daar in de toekomst nog meer sporten bij. Daarom heb ik voor het ontwerp van het logo een concept gekozen, dat je bij elke sport terugvindt: de vijf motorische basisvaardigheden. Dit zijn uithoudingsvermogen, kracht, snelheid, techniek & coördinatie, lenigheid.

 

De vijfhoek staat voor deze vaardigheden en de vorm van het huis staat voor de verschillende sporten onder één dak. De open vorm verwelkomt je en doordat het geheel iets gekanteld is geeft dit dynamiek en beweging.

 

 

Vormgeving voor jouw sport of evenement

Ben je op zoek naar promotiemateriaal zoals posters, folders en flyers voor jouw sportschool, vereniging of evenement? Dat kan binnen een bestaande huisstijl, of met volledig nieuwe branding. Ik help je graag!